Facebook

Verhuur fietsen

Vanaf heden is het mogelijk om de nieuwste elektrische fietsen te huren bij van Beek Tweewielers. Centraal gelegen in het Gooi is dit de uitvalsbasis om heerlijk te genieten op de fiets. In de omgeving van het Gooi zijn vele mogelijkheden om te genieten van onze elektrische fietsen, denk alleen al aan de Loosdrechtse Plassen.

Op deze website vind u alle informatie omtrent de fietsen, de prijzen, de huurvoorwaarden.

Voor reservaties neem contact met ons op via de welbekende wegen.

Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, laat het ons weten via de mail info@vanbeektweewielers.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Prijzen verhuur van fietsen

Wij verhuren alleen elektrische fietsen met versnellingen van de bekende A-merken: Batavus, Gazelle en Sparta. Hierbij hanteren wij de volgende prijzen per fiets:

Dagtarief € 25.- euro

Weekend € 65.- euro

Midweek € 60.- euro

Weekhuur € 100.- euro

Dagtarief Van 09.00 tot 18.00 uur

Weekendtarief Vrijdag vanaf 15.00 uur tot dinsdag 10.00 uur

Midweek Dinsdag 10.00 uur tot vrijdag 15.00 uur

Weektarief 7 dagen, bijvoorbeeld zaterdag tot en met zaterdag.

Huurvoorwaarden

Bezorging en ophalen

Het is mogelijk de fietsen te bezorgen en/of ophalen aan het einde van de huurperiode. De kosten hiervan bedragen € 10.- euro per rit binnen een straal van 5 kilometer, daarna zal dit bedrag worden verhoogt met € 0.50 per gereden kilometer.

Openingstijden van Beek Tweewielers

Dinsdag tot en met vrijdag 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

Donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur

Wij verhuren ook via de onderstaande locaties:

Huurfietsen

Van Beek Tweewielers zorgt voor u voor de beste fietsen van de bekende A-merken: Batavus, Gazelle en Sparta. Wij staan garant voor technisch goed en schoon materiaal. Hieronder vind u een overzicht van onze elektrische huurfietsen.

Batavus Padova Easy

Zeer luxe elektrische fiets met extra fraaie afwerking compleet met 7 versnellingen. Voorzien van de ION technologie met grote voordelen op het gebied van uitstraling, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zeer comfortabel door de verende voorvork en de verende zadelpen. Voorzien van een sterke 10 Ah accu en elecktromotor hierdoor uitermate geschikt voor een lange fietstocht.

Sparta Ion M-Gear MGT

Een luxe fiets met onzichtbare trapbekrachtiging. Deze elektrische fiets is voorzien van 8 versnellingen van Shimano. Met de vernieuwde krachtige motor en het grote display zoef je comfortabel van bestemming naar bestemming. Ook deze elektrische fiets is voorzien van een 10 Ah accu en elecktromotor en heeft hierdoor een hoog accelradius. Deze Sparta is uitgevoerd met een lage instap.

Gazelle Orange Innergy

Een luxe elektrische fiets voorzien van 8 versnellingen met een gesloten kettingkast. Geschikt voor veel comfortabele kilometers door de verende voorvork en zadelpen. Voorzien van een afneembare litium-ion accu voor vele kilometers, voordeel van de afneembare accu is dat de overal opgeladen kan worden, geen stoom in de garage nodig.