Facebook

Gebruikte fietsen

Van Beek Tweewielers is al jarenlang specialist in gebruikte fietsen. In onze winkel vindt u een ruim aanbod aan gebruikte dames- en herenmodellen in verschillende maten en prijsklasse. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige stadsfietsen met drie versnellingen tot zo goed als nieuwe fietsen. Daarnaast zijn er altijd nieuwe, overjarige modellen die voor scherpe prijzen worden aangeboden met bijbehorende inruilacties.

Naast het grote en wisselende aanbod gebruikte fietsen biedt van Beek tweewielers ook de zogenaamde “stationsfietsen” aan. Dit zijn fietsen met weinig tot geen functionaliteiten die voor zeer lage prijzen worden aangeboden. Wegens de hoge omloopsnelheid en eenvoud van de fietsen worden deze niet getoond op de website, maar zijn er altijd ca. 100 fietsen voor u beschikbaar in onze winkel.

Op alle gebruikte fietsen boven €125,- geven wij drie maanden garantie.

Binnenkort kunt u hier een overzicht vinden van onze voorraad.

Elektrisch gebruikte fietsen

Alle gebruikte, elektrische fietsen worden door onze monteurs volledig nagezien, gesteld, gesmeerd en voorzien van de nieuwste software. Door deze werkwijze kunnen wij ook voor deze fietsen kwaliteit garanderen. Gezien het feit dat deze fietsen al meerdere kilometers hebben gemaakt, zijn hier echter speciale garantievoorwaarden voor opgesteld.

Zin in een proefrit of interesse in het volledige aanbod kom dan fietsshoppen in onze winkel.

Binnenkort kunt u hier een overzicht vinden van onze voorraad.