Facebook

Over van Beek Tweewielers

Ons fietshart is ooit begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Meer dan 20 jaar geleden is ons bedrijf begonnen in Voorthuizen, gelegen op de Veluwe. Hier werden aan huis fietsen opgeknapt en verkocht op een aanhanger aan de weg. Veel fietsen werden in de zomer verkocht aan de vakantiegangers in het dorp. Na twee jaar bestond het bedrijf al uit drie personen, vader en twee zoons. Vanaf dit moment is er een enorme groei ingezet. De ‘kleine winkel’ aan huis werd verruild voor een groter pand in Voorthuizen, met veel ruimte voor opslag van fietsen welke in grote partijen werden opgekocht. Toen ook dit een succes bleek te zijn werd een tweede vestiging geopend in Lunteren.

Acht jaar later werd de overstap gemaakt naar de vaartweg 24 in Hilversum. Deze winkel bleek al snel een schot in de roos te zijn en werd binnen enkele jaren verruild voor een groter pand in Hilversum. Na enkele succesvolle jaren zowel in Hilversum als Voorthuizen werd het oude pand in Voorthuizen verruilt voor een totaal nieuwe winkel. Met een totaal oppervlakte van 1500m2 op drie verdiepingen is er voor iedereen wel wat wils.

Vanaf januari 2011 zijn beide broers zelfstandig doorgegaan. Van Beek’s Rijwielhandel Hilversum is nu: Van Beek Tweewielers Hilversum. Een nieuwe naam, met een nieuw fris logo! .

Van Beek Tweewielers is een ouderwets familiebedrijf met een ruime sortering, vakkundige monteurs en een uitstekende service.