Facebook

Reparatie & Service

Fietsreparatie van Beek Tweewielers

In onze werkplaats in hilversum staan de vakbekwame monteurs vijf dagen per week voor u en uw fiets klaar. Door dat wij veel onderdelen op voorraad hebben kunnen wij uw meestal snel weer op weg helpen. Wij proberen het ’s ochtends gebracht ’s avonds klaar principe te hanteren. In vele gevallen stellen wij een gratis leenfiets ter beschikking * zie opmerking . Door de toenemende drukte werken wij graag op afspraak, zodat u fiets altijd op het juiste moment weer rijklaar is. Voor kleine dringende reparaties proberen wij meestal even tijd voor u te maken. Indien nodig kunt u snel uw weg weer vervolgen met een vervangende fiets.

U kunt bij ons terecht voor de volgende reparaties.

Banden, ketting, verlichting ,versnelling, remmen, zadel enzovoorts.

* Bij reparaties die via Fietsenwinkel.nl lopen kunnen wij de leenfiets niet gratis aanbieden aan u, daar zijn kosten aan verbonden. Deze bedragen € 6.50 per fiets, gelieve hier rekening mee te houden.

E-Bike reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud van elektrische ondersteunde fietsen is bij ons ook mogelijk. Ook met e-bikes die niet bij ons gekocht zijn bent u van harte welkom , mits deze één van de onderstaande technologieën heeft. Tevens stellen wij een elektrische leen fiets ter beschikking.

ION- technologie

Bosch

E-motion

Steps

Bafang

Mocht u twijfelen of u een fiets heeft met een voor ons bekende technologie, belt u ons er over op of rij even langs voor advies.

Wij zien u graag in de winkel voor uw vragen en advies over de diverse systemen

Van Beek Tweewielers