Accessoires

De juiste accessoires maken fietsplezier compleet

Fietsplezier begint natuurlijk bij de fiets die past bij jou, maar minstens zo belangrijk zijn de accessoires om uw fietsplezier compleet te maken. Haal alles uit uw fiets met de juiste accessoires zoals helmen, fietszitjes en sloten. Ook hiervoor bent u bij Van Beek Tweewielers aan het juiste adres.

Helmen

Veiligheid onderweg is belangrijk. Nederland is een echt fietsland, dus de fietspaden kunnen soms behoorlijk druk zijn. Een goed passende fietshelm kan veel ellende voorkomen. Wij verkopen fietshelmen onder andere voor kinderen en speedpedelecs.

Sloten

Als u investeert in een goede fiets, wilt u deze investering natuurlijk wel goed beschermen. Daarom verkopen wij alleen de beste en meest stevige fietssloten. Zet uw fiets overal met een gerust gevoel neer!

Bepakt en bezakt op weg

Nederlanders doen bijna alles op de fiets en willen dus ook veel mee kunnen nemen. Van Beek Tweewielers verkoopt stevige en mooie fietsmanden- en tassen, neem een kijkje in onze showroom voor ons hele assortiment.

Kinderzitjes

Wilt u veilig fietsen met uw kleintje? Zorg dan voor goede kinderzitjes op uw fiets! Bij Van Beek Tweewielers hebben wij een ruim assortiment die weg ook voor u kunnen monteren. Zo weet u zeker dat u samen veilig op weg kan.